Geplaatst op

Welkom voor alle mensen met een jaren 30-woning in Den Bosch, Zoetermeer, Hilversum, Zeist etc.

Ik heb minder zicht op de indeling van de huizen in x dan hier in Utrecht.
Maar Mozaiek is de tegelspecialist voor (Midden-) Nederland voor uw jaren 30 woning!
 
Als je een afspraak maakt, neem ik 30-45 minuten de tijd. Als je met de auto komt heb ik meestal de parkeervergunning beschikbaar. Aan het oriëntatie gesprek zijn geen kosten verbonden.
 
Ik kan meer tijd vrijmaken maar dan reken ik een uurtarief van 75 euro incl. btw.
Ik ben geen prijsvechter en ik hanteer de verkoopadviesprijzen van mijn leveranciers, meestal kijken we eerst wat het mooist is en daarna of de keuze aangepast zou moeten worden aan de hand van het budget.
 
Om de tijd goed te benutten is een plattegrond met maten noodzakelijk. 
Ik wil graag meekijken in het huis via foto’s op je mobieltje (kleurgebruik, glas in lood, hoe ziet de vloer in de aangrenzende ruimte er uit, etc.)
 
Levertijden variëren van een dag tot vier weken na opdracht en aanbetaling.
 
Om je een idee te geven van de kosten voor de aanschaf van tegels kun je voor vloer  en wand op de volgende manier zelf uitrekenen wat ongeveer de kosten zijn. Duurdere varianten zijn natuurlijk ook mogelijk 🙂
 
Vloertegels kosten tussen de 60-100 euro per m2, plinten maken het duurder.
Reken de maten ruim en vermenigvuldig met een factor 1,2 dan heb je een indicatie van de kosten inclusief snijverlies en vrachtkosten.
Dus bij 5 m2 ga je uit van 6m2 en zijn de kosten tussen de 360 en 600 afhankelijk van je materiaalkeuzes.
 
Wandtegels heb ik van 55 tot 100 euro per m2 (en simpel wit in 1 maat, 20x40cm voor 25 euro)  Reken voor lambriseringen voor gang en toilet met 150 euro per m1 : dus bij een wc  van 1×1 kom je dan uit op 3m1 x 150= 450 euro, afhankelijk van de tegelkeuze (wel of geen tegel met afgeronde bovenzijde, crème-wit of lichtgroen) kan het bedrag hoger of lager uitvallen.
 
Uitwerken van benodigde hoeveelheden en het maken van een plattegrond met 3d views horen niet tot de standaardwerkzaamheden tijdens een eerste gesprek, ik gebruik vaak voorbeelden van eerder gerealiseerde projecten.
 
Laat me weten of je het de moeite waard vind om te komen, dan maak ik tijd voor je.
 
Ik ben afwezig vanaf 25-12-14 , maandag 5 januari ben ik weer aan het werk.