Geplaatst op

tegels in de gang: een keer éérste indruk

Entree! De vloer op deze foto is prachtig uitgelijnd en omrand met smalle stroken, de eerste indruk is geweldig. Met deze unieke tegelvloer is het elke dag weer een genot om thuis te komen.

eenheid in materiaalkeuze voor meerder ruimtes: Betegel het stoepje bij de voordeur, het tochtportaal, gang en toilet met hetzelfde patroon. Kies voor omranding van iedere ruimte afzonderlijk of laat de randen meegaan met de plek waar de deuren zijn.

De entree mag een eyecatcher zijn. De bovengenoemde ruimtes zijn ‘verkeersruimtes’ . Je verblijf is kort en er worden weinig meubels in deze ruimtes geplaatst. Durf voor een uitgesproken vloer te kiezen! In de jaren 90 werd vaak gekozen voor het doortrekken van parket vanuit de woonkamer in de keuken, gang. Je ziet nu dat hier weer op terug gekomen wordt omdat tegels juist het verschil kunnen maken.

Tegels zijn praktisch en vragen weinig onderhoud. In de gang, toilet en keuken zijn tegels functioneel, je hoeft ze alleen regelmatig te stofzuigen en dweilen en af en toe flink schrobben, en deze tegels doorstaan de jaren. Ze verbleken en verslijten amper en het patin wordt alleen maar mooier met het verstrijken van de jaren. Het onderhoud wordt nog makkelijker na het aanbrengen van sealguard (rollertje op een bezemsteel dan is dat klusje zo gefixt). Dit geeft geen verkleuring van de tegels en het laat geen strepen of vettigheid achter. En het kan kort na het voegen worden aangebracht.

sober of uitbundig uitpakken? Met tegels kun je de ruimte een eigen sfeer geven, stem kleuren en materialen af op de ouderdom van je huis en kijk of je aansluiting kunt vinden bij de bouwstijl en bouwperiode: ook voor de entree van een nieuw appartement kun je een passende vloer kiezen met deze tegels. Kleur, vorm, detail: daar gaat het om.

De prijs start bij 70 euro per m2. Voor een vloertje van 1,2×1 meter heb je netto 1,2m2 nodig. Wil je 10×10 dambord zwart wit met zwarte rand dan bestel je 2 doosjes zwart en 1 doosje steenwit: 105 euro incl btw, bezorgen 35 euro ex btw (ophalen kan snel, in overleg)

Wil je grijs wit geblokt, een rood smal randje en uitvullen met zwart? Dan kun je makkelijker uit de voeten met de PubFloorTiles. Alle tegels mogen per stuk worden gekocht. Ik help je graag met de rekenklus. En het leveren gaat snel: binnen 2 weken heb je de tegels in huis. Combineer deze aanschaf met de tegellambrisering Utreg voor je toilet dan krijg je geen rekening voor de bezorgkosten.