een majestueuze entree voor uw woning!

Uw majestueuze vloer begint met de keuze van het decor. Zoek een decor wat past bij uw smaak, uw interieur en uw woning en stem de kleuren af.  Laat u inspireren door een van de vele voorbeelden. Zoek connectie met het bestaande glas in lood of de kleur van uw meubels. De kleurstelling kan op tegelniveau worden aangepast.

De klei van deze tegels is door en door gekleurd, de klei heeft een dichte structuur en de tegels zijn  op en hoge temperatuur gebakken. De tegels zijn slijtbestendig en slipvast. De ondergrond moet stabiel en vlak zijn. Voor smalle ruimtes zoals een gang  kan de vloer worden uitgevlakt met 2 lagen 8 mm  multiplex. Een dikke vloer van beton + zandcement is meestal niet nodig.

vloerverwarming

Voor een uitbouw van een serre of keukenvloer is het aangenaam om vloerverwarming toe te passen, dit kan elektrisch (met thermostaat) of met een buizensysteem, de laatste variant wordt meestal op een betonnen vloer gelegd.

droogtijd ondervloer

Een ondervloer van beton en zandcement moet drogen voordat de vloer kan worden betegeld, iedere centimeter laagdikte vraagt een week droogtijd. In de praktijk moet de harde ondervloer vloer al 2 maanden liggen omdat de tegels anders witte vlekken kunnen krijgen door alkalische doorslag uit de onderlaag.  Om uw planning vlotter te laten verlopen kan ook gebruik gemaakt worden van drukvast plaatmateriaal.

prijzen per vierkante meter, voor randen per strekkende meter

De decor prijzen variëren van 295 euro tot 375 euro per vierkante meter.

De decor borderrranden variëren in prijs van 125 voor de smalle tot 175 euro voor de brede per strekkende meter.

levering van de tegels op matjes, werkbesparing tegelzetter

De decors bestaan uit driehoekjes, vierkanten en stroken die door de fabriek op gaas geplakt worden. De gaasmatten hebben een hanteerbare afmeting van 30x30cm, de tegels zijn geplakt zonder voegruimte. Op verzoek kan met voeg worden gemaakt, maar de klassieke patronen het best tot zijn recht zonder voegen van 2 of 3 mm.  De hoge vierkanter meter prijs voor de decors wordt gecompenseerd door lagere kosten voor de tegelzetter! Als alle blokjes, stroken en driehoeken afzonderlijk moeten worden geplakt zou de tegelzetter per vierkante meter 3-5 uur meer bezig! En het geeft minder rugbelasting om de matjes te plakken dan tegel voor tegel!

Binnenkort volgen meer patronen en kleurencombinaties.

binnen-buiten

De  tegels zijn geschikt voor gang , badkamer, toilet en keuken. Een serre krijgt allure door de afwerking met deze prachtige patroonvloeren. De vloer kan vanuit de woonkamer doorlopen op het terras,  laat u adviseren door de aannemer over de ondergrond. De ondervloer moet gefundeerd en afwaterend gelegd worden om vorstschade te voorkomen.

uitwerken 3 d view

Met het geavanceerde cad-gebaseerde tekenprogramma kan mozaiek een artist impression voor u maken. Vraag naar de kosten voor het uitwerken van uw 3d ontwerp, wij geven vooraf de prijs door en de variaties dei we uitwerken en na opdracht en betaling wordt binnen 1-2 weken het ontwerp 3d online gezet. Fotografeer uw plattegrond met maten en uw naam en verstuur de plattegrond  via WhatsApp 0653744430

levertijd tegelmatten 6-8 weken na opdracht

Uw maatwerk-opdracht wordt door de fabriek met zorg ingepland en uitgevoerd. Houdt rekening met levertijden van 6-8 weken.

50% aanbetaling 50% voor afleverdatum

We vragen uw akkoord op de specificatie van de bestelling: maten moeten worden gecheckt, mocht u er niet uit komen dan is een telefonisch toelichting altijd mogelijk. Na uw digitale akkoord versturen we de bestelling en de factuur. Als 50% is aanbetaald volgt het bonnummer van de bestelling per mail met de verwachte levertijd. Een maatwerkopdracht kan niet worden geannuleerd!

Als de tegelmatten arriveren in het magazijn in Haarlem vragen we om de restantbetaling. Als de betaling binnen is kunnen de tegels op transport worden gezet naar uw woning,. Doorgaans zit hier 2-3 werkdagen tussen.

kosten bezorgen

De vrachtkosten worden op de factuur (zonder opslag) doorgerekend op basis van gewicht. Uw mailadres wordt gebruikt om u op de hoogte te stellen van de bezorging door transmission. Een handtekening voor akkoord is nodig bij afgifte

controle geleverde producten

Transportschade of tekortkomingen altijd binnen 24 uur per mail melden, of met foto’s via Whatsapp. We zullen dan zo spoedig mogelijk de klacht op lossen.

dubbelhardgebakken tegels