Geplaatst op

keramisch zeepbakje en keramische toiletrolhouder in combinatie met jaren 30 tegels

Eric en Judith stuurden deze foto’s van hun gerenoveerde toilet.  Het bestaande keramische zeepbakje van de klant en de keramische toiletrolhouder zijn gecombineerd  met nieuwe tegels in jaren 30 stijl.

Op de detailfoto zie je wel een tintverschil.  Sporadisch hebben we antieke zeepbakjes en toiletroilhouders  beschikbaar, prijs op aanvraag. Bijpassende antieke tegels van 15,2×15,2cm. Combinatie met zwarte nieuwe tegels onderaan, de zwarte strip van 2,5 cm en de zwarte tegel bovenaan is mogelijk.

Bij dit toilet zijn op de vloer granito tegels gebruikt en van vloer naar wand de holle plint van dubbelhardgebakken klei, het antracietzwart van de plint is van gekleurde zwarte klei, mat.

Het is een mooi plaatje geworden!

hoogspoelen valbuis toilet jaren 30

Wierden is een gemeente bij Almelo, Twente in de Nederlandse provincie Overijssel. Op 31 maart 2015 woonden er 23.855 mensen op een oppervlakte van 95,24 km². De gemeente Wierden maakt deel uit van de Regio Twente. Wierden heeft een aantal jaren 30 woningen en er worden nieuwe woningen gebouwd in jaren 30 stijl.

opnieuw in productie genomen en te bestellen via de webshop

https://mozaiek.com/product/toiletrolhouder-151×151-off-white/