Geplaatst op

jaren 30 tegels en granito

Een granitovloer is geschikt voor keukenvloeren, badkamers, gang en toilet. Er zijn 2 varianten mogelijk:

  1. naadloos totale 3-8 cm incl.ondervloer: gestort door de granitowerker
  2. tegels 40×40 en stroken 8,5×40 cm 1,5 cm dikte, verwerkt door de tegelzetter

1. Wil je weten of een naadloze gestorte granito vloer mogelijk is in jouw huis? Neem contact op met terrazzowerker Marco Maarschalkerweerd  0622913897 via WhatsApp. Zorg dat je een plattegrond hebt met maten. De granito vloer wordt ter plekke gestort. Na het drogen wordt de vloer in het werk geslepen (gezoet of glanzend). De holle plint is een luxe optie voor een waterdichte badkamervloer. Het maken van een vloer is zwaar en ambachtelijk werk, slechts een klein aantal vaklui beheersen dit vak. Marco is een drukbezet vakman, plan uw klus tijdig!

2.Heb je niet voldoende hoogte om de ondergrond stabiel te maken met beton en zandcement dan kun je granito tegels overwegen. De ondergrond moet ook voor tegels stijf en stabiel zijn. De granito tegelversie heeft een dikte van 15mm. De donkere stroken voor de buitenrand hebben een vaste maat van 8,5cm. De tegels voor het binnenvlak worden door de tegelzetter op maat gezaagd. Naar smaak kan een  zwart wit blokrandje worden gebruikt tussen de donker rand en de lichte tegels. De voegkleur wordt afgestemd op de tegels zodat je de naden zo min mogelijk ziet.

De tegels worden gezoet geleverd, op verzoek kan ook een extra stroeve tegel worden geleverd voor de douche of de glanzende versie voor een badkamer met een sjieke uitstraling,  De glanzende granito versie is gevoeliger voor krassen.  Monique van Waes van mozaiek.com 0653744430 levert granito tegels en stroken en zwart wit blokjes met fixeerstrips, stuur je vragen -plattegrond via WhatsApp of mail info@mozaiek.com

toilet

Heb je een originele gestorte granito vloer in de gang, kies dan voor een geblokte vloer voor het toilet. Zo komen beide vloeren goede tot hun recht.

badkamer-toilet

Kies je voor een gestorte granito badkamervloer neem dan meteen het toilet mee

tegeltoiletrolhouder en zeepbakje

Mozaiek heeft een toiletrolhouder en zeepbakje in jaren 30 stijl laten maken in ivoor, zwart en witjeswit. Deze accessoires matchen perfect bij uw Piet Zwart Bruynzeel keuken en het is kers op de taart voor uw droomtroon. De tegelaccessoires zijn online te bestellen bij  mozaiek.com tegel met afgeronde zijde 

Bijpassende tegels met afgeronde rand kunnen worden geleverd door mozaiek.com

jaren 30 tegels

utregse tegels €€ amsterdamse schooltegels €€€