zwart toilet rim free | leverbaar via mozaiek.com

Mooi design: afmeting 54 cm diep en 36 breed.

Een hygiënische ontwikkelling is het  rim free toiletpotje: geen ‘drempels’ , geen onnodige randen in de toiletpot waar viezigheid in kan blijven hangen.

Namens alle ouders van al onze basisscholen, middelbaar onderwijs, beroepsonderwijs en universitair onderwijs wil ik subsidie aanvragen voor het landelijk vernieuwen van alle toiletpotten.

Scheelt in de schoonmaakkosten en we hebben minder last van vieze luchtjes (en ik heb meteen een mega-project, scherp inkopen en goed plannen  🙂

hangend toilet en sanitairplinten

In een woning is het minder van belang om een hangend toilet te hebben, daar kun je ook een gewoon duoblok staand op de vloer plaatsen. Maar in openbare ruimtes is het belangrijk om de hele vloer makkelijk en snel schoon te kunnen maken en kies je voor een hangend toilet.  En voor de overgang van de vloer naar de wand zijn de sanitairplinten belangrijk voor de hygiëne. Omdat er geen scherpe haakse hoek is tussen vloer en wand en de voegnaad ontbreekt kan er geen vuil in de hoek blijven hangen. En de plint geeft een betere bescherming tegen lekkage naar onderliggende etages.

SANITAIR PLINT, HOLLE PLINT