Geplaatst op

blij met de ns business card

In de tweede helft mei 2015 ontvingen 1200 zelfstandigen (via kamer van koophandel inschrijving) een mailing om NS business card aan te schaffen, en ik was er een van!

Ik heb ‘m nu al binnen en ben er blij mee. Komende week mijn eerste businesstripje met mijn NS Business card: fiets gratis stallen bij Utrecht CS, trein naar Amsterdam CS en OV-fiets naar het kantoor van Bert Pots op KNSM laan 4 . Bert is journalist en gaat de ‘landingspagina’ van mijn website herschrijven, want je kunt maar een keer een eerste indruk maken en tekstschrijven  is niet mijn vak…

Het fijne van de NS business card is dat de kosten maandelijks worden geincasseerd van mijn zakelijke rekening en ik hoef geen bonnetjes in te plakken. Ook fiets stallen, ov fiets gebruiken en green wheels vallen binnen de deal. Top NS! Goed gedaan