Geplaatst op

WOW dit past in een oud huis maar ook in een strak nieuw appartement | diamonds van mosaico+

Diamantvorm mozaiek

De uitnodigingen voor de Cersaie, de groote tegelbeurs ter wereld, stromen weer binnen. Het is een feest om op de beurs rond te kijken: iedereen presenteert zich daar op zijn best en noviteiten staan in de spotlights. Na twee dagen heb je geen voeten meer over…

Dit mozaiek van Mosaico+ is trendy, tijdloos chique, vintage? Prachtig!

Lang heb ik geen contact meer gehad met de bijzonder gedreven producenten van Mosaico+. Alberto Terzoni was buitendienst medewerker bij Mosaico+ en we hebben samen geluncht toen cafe restaurant Vroom in Utrecht van Erik en Bob nog bestond  (lunch inclusief dolce!) Veel later ontmoette ik hem op de Cersaie, ik liep de stand binnen en kreeg een big smile, hij liep me tegemoet, met open armen en een vriendelijke wijsvinger : welcome, Monique Mozaiek, Holland (maar dan italiaanser). Ik was aangenaam verrast! Alberto is met pensioen, maar nu zie ik toch weer aanleiding om de contacten aan te halen en prijslijsten op te vragen van dit bijzonder ‘glas in lood mozaiek.

badkamer wit marmer en 1 muur diamond zwart | badkamerbrainstormsessie

Ik zie het helemaal voor me: marmer(-look) tegels rondom, de stroeve variant van de marmertegels op de vloer en 1 wand met diamant mozaiek. Messinglook kranen van Vola en een  royaal badmeubel van Casamood… thuis is alles af, maar ik geef graag advies op locatie in Amsterdam of andere plaatsen in Nederland.

Het diamant mozaiek is er in meerdere kleuren en kan ook in marmer worden uitgevoerd!