winkeldochters

Eind 2016 is de winkel van mozaiek.com op de Jan van Scorelstraat 61 in Utrecht gesloten. We hebben er toen niet veel ruchtbaarheid aangegeven, het was het einde van een periode hard werken zonder voldoende inkomen. In het ergste geval moest ik nog een half jaar huur doorbetalen, uiteindelijk is die schade beperkt gebleven (echt heel fijn die eenzijdige ‘huurbescherming’) Er zijn bij de verhuizing spullen in de afvalcontainer verdwenen en de ‘spullen die geen brood aten’ heb ik opgeslagen. Ik had met mezelf afgesproken dat de opslag niet eeuwig moest duren. En nu is het zover, na een flink aantal opruimrondjes verder zet ik de bruikbare spullen online. Sla je slag!

opruiming

Foto’s erbij, de waarde opzoeken en bekijken wat ik er nog voor wil hebben,  de verzendkosten zijn voor rekening van mozaiek. Dan maak ik meteen een IDEAL betaallink en ik vraag om naam adres 06 door te geven. Ik ga dagelijks naar postnl je kunt je aankoop dus snel in huis hebben.

retourrecht kopen op afstand

wil je het artikel toch niet, stuur dan een mailtje en retourneer binnen 14 dagen en als alles ongeschonden terug is ontvangen krijg je je geld terug gestort op je rekening. De kosten voor het retour sturen moet je zelf betalen. Ik hoop natuurlijk dat jullie me deze sores en kosten zullen besparen, je kunt beter een keertje extra bellen (of eventueel mailen, maar voor de opruimingsartikelen heeft bellen de voorkeur) als je een vraag hebt.   Tijdens kantoortijden telefoon 0653744430 neem ik meestal op of ik bel terug als je sms-t. WhatsApp beantwoord ik wel ’s avonds en in t weekend als de sociale omstandigheden het toelaten, en als je begint met jezelf voor te stellen 🙂

WYSIWIG

What you see is what you get: mooie spullen voor weinig geld! Voordat ik het artikel verpak om het te versturen poets ik met een linnen theedoekje de vingerafdrukjes er af, stickertjes zijn meestal in de eerste opruimronde al weggepoetst. Wat je op de foto ziet krijg je. Aansluitstukken die niet op de foto staan worden ook niet meegeleverd.

tot 50% korting-verzendkosten inbegrepen-retourkosten niet

tot 50% korting, dat leek me een een leuke titel in het menu om wat aandacht te trekken. Sommige artikelen zijn minder afgeprijsd en een aantal spulletjes zelfs meer. De verzendkosten voor versturen via postnl zijn voor mijn rekening, gratis versturen bestaat niet 🙂

en zoals gezegd, stuur je het toch terug, dan zijn die kosten voor jouw rekening.

marktplaats.nl

Alleen de verkoop van verhuisdozen afgelopen jaar ging lekker vlot. Als iets van 200 voor 100 euro wordt aangeboden besteed ik geen tijd aan een bod van 10 euro. Ik verkoop mooie spullen en ga er niet over onderhandelen. Uiteindelijk vinden al die spullen een nieuw huis en kun je lang van je aankoop genieten. Afhalen? liever niet, geen zin in pottenkijkers! Tenzij je 5 of 6 dingen in 1 x wil omdat je het toilet net aan het verbouwen bent en het weekend aan de slag wil. We kunnen dan een ophaaltijdstip afspreken in Amsterdam centrum rond 8 uur  s’ avonds maandag-donderdag. Ik zet het dan klaar op de gang, ik ga geen winkeltje spelen thuis.

 

bekijk de aanbiedingen