Geplaatst op

we kunnen ook vierkante tegels laten bijmaken met een afgeronde bovenkant!

Bert vroeg me per mail of deze boventegel van 15×15  met afgeronde zijde nog geleverd worden.

Ze liggen niet op de plank, maar kunnen wel standaard worden geproduceerd in de maat 151×151. Afwijken de maten zijn ook mogelijk maar dan willen we altijd weten wat de gewenste maat is, en vergeet dan ook niet te vermelden HOEVEEL  er nodig zijn . Wij laten de persen graag draaien voor 100o stuks maar begrijpen dat u er misschien maar 10 nodig heeft (bestel er dan 12)

Dan mailen we u wat de kosten zijn, 10 tegels kan nog als pakketje verstuurd worden maar als het om meer gaat willen we ook graag dat het heel aan komt en dan sturen we een andere vervoerder op pad met uw kostbare bestelling!


mozes naar de berg? als  een scherf kan worden opgestuurd kunnen we de kleur trachten te matchen.

Dit koppellen we terug. Als er geen losse stukjes zijn om naar ons te versturen kunnen wij u een ivoor en creme tegel toesturen.  Helaas zijn 2 tegels zwaarder dan een liefdesbrief, frankeren van een pakket kost snel meer dan 1 of 2 postzegels. Wij laten u weten wat de kosten zijn en na ontvangst van uw bijdrage wordt verstuurd.

Zijn de bestaande standaard creme en ivoorkleur te afwijkend dan kan kleurontwikkelling de oplossing zijn. Dit is een arbeidsintensief werkje en er gaat tijd overheen omdat tegelproeven gebakken moeten worden….en u raad het: dan wordt het duurder! Tegelbakkers hebben een zeldzame  kennis en knowhow en  hebben het druk. Verwacht niet dat uw maatwerk bestelling binnen een week geleverd wordt. Een levertermijn van minimaal 4-6 weken na afstemming is reëel. De tegelwereld is traag, maar een authentieke tegel overleeft u!

Gevlamde en gevlekte zijn specifiek voor jaren 30 betegeling. Met foto’s , maten en aantallen kijken we graag wat we voor u kunnen doen.