Geplaatst op

VURRUKKULLUK exclusieve rode wijn als je maar 1 glas mag…

… mag je maar 1 glas wijn (omdat het januari is, of omdat je vrouw bent ) drink dan deze exclusieve volle rode wijn Teroldego Rotarian DOC ‘Vigilius; van het wijnhuis Giulio de Vescovi Ulzbach. Deze volle krachtige rode wijn is van de druif Teroldego afkomstig uit de Italiaanse streek Trentino. Een parel!

Deze wijn is utregs VURRUKKULLUK ste wijn. Het kookboek van Mascha Lammes en Ronald Giphart vandaag gekocht (op kosten van de zaak haha) bij de Bruna-winkel op de Nagtegaalstraat in Utrecht. En het boek ligt nu vurrukkulluk te zijn in de etalage, utregs gezellig met tegeltjes en wijn er bij.

Ik weet dat deze wijn fantastisch lekker is! (deze week geen bloemen, niet naar ‘t cafe dan kan er best een mooie fles open)

Vinoloog Marianne Janssen kan je echt alles vertellen over deze wijn. Ze is iedere woensdag, donderdag vrijdag en zaterdag in de middag aanwezig op de Jan van Scorelstraat in Utrecht bij MaddalenaWines (en bij mozaiek.com)

Advies van Marianne als de fles niet leeg is (kan ik me bijna niet voorstellen) in de koelkast met kurk er op, en de volgende dag even bijtijds op temperatuur laten komen.