Geplaatst op

verhuizing-nummerbehoud mobiel nummer loopt niet goed

Vandaag zou mijn zakelijke nummer wordt gemigreerd. De telefoon ging wel erg weinig over, dus telefoon uit en weer aan om te kijken of het wel klopte. En gekeken of het nummer bij de nieuwe provider al zichtbaar was.

Bleek dat ze bij Tmobile mijn zakelijke nummer over het nummer van mijn partner heen gezet.  Rond kwart over 1 kwam ik erachter, daarna bellen bellen bellen. Toch weer even blij met de vaste telefoonlijn…

De verkeerde migratie was tegen het einde van de middag rechtgezet, echter de migratie naar de nieuwe simkaart waar ik op bereikbaar moet zijn is nog niet in orde. Ik heb nu nog steeds ‘geen service’ . Ondertussen was mijn telefoon geblokkeerd omdat de verkeerde dingen aan elkaar gekoppeld zijn. De backup is teruggezet op mijn telefoon. Klein stukje whapp en sms kwijt. Dus klanten die hiervan indirect de dupe worden EXCUSES.

Rond 20.00 uur gaf T-Mobile aan dat de techneuten morgen zo vroeg mogelijk mijn nummer weer in de lucht proberen krijgen. En ik hoop dat dat dan lukt, dan kom ik ook weer aan werken toe…

Potverdorie tot donderdag 13 uur uit de lucht geweest. Twee keer per dag T-Mobile zakelijk gebeld. Bij het laatste gesprek heb ik aangegeven dat ik mijn rechtsbijstand verzekering in zou schakelen of Youp van ‘t Hek. Als tussenoplossing werd een tijdelijk nummer geactiveerd, en wonder boven wonder was het 5 minuten later in orde…

zucht.