Geplaatst op

V&D 50% huurverlaging ; er op of eronder? BTW omlaag Rutte!

Mexx aan ‘t wankelen, Mobach Utrecht dicht, Mado Utrecht halverwege de maand… helpt 50%  huurverlaging V&D door de crisis? Mijn verhuurder eindigde de discussie over huurcompensatie, vermindering of huuropzegging met de opmerking dat er nu wel genoeg over onderhandeld was, contract is contract. En nog geen week later kwam de mededeling dat de indexering van de huur doorgerekend werd. En ik was met de billen bloot gegaan en had inzage gegeven in mijn jaarcijfers…

2011 negatief resultaat | 2012- 2013 nul | 2014 inkomen wat niet boven het minimumloon uitkomt; YEAH leve het zelfstandig ondernemerschap!

Jan Meerman van InRetail maakt zich sterk voor BTW verlaging. Als ik ook  mijn zegje mag doen: Premier Rutte verlaag de BTW niet van 21% naar 19% maar pak meteen door en verlaag naar 17,5%! Bij een mijn omzet van 121 euro en  21% BTW moet ik 21 euro verrekenen, bij een omzet van 141 euro en 17,5% BTW verreken ik ook 21 euro. Maar de plus voor vadertje staat is dat ik dan ook inkomstenbelasting mag gaan betalen, en daar verlang ik ontzettend naar: YEAH!