Geplaatst op

Trots op Marianne!

De Vescovi Ulzbach Teroldego Rotaliano DOC wijn wordt verkocht door Maddalena Wines voor € 12,95.
 
Van de 11 rode wijnen – allen onder de 15 euro – die waren ingezonden door de Utrechtse wijnwinkels kwam de De Vescovi Ulzbach Teroldego Rotaliano DOC als lekkerste rode wijn voor de komende feestdagen uit de bus.
Marianne Janssen importeert al ruim 6 jaar Italiaanse wijn en sinds 1 november van dit jaar heeft zij een prachtige wijnwinkel op de Jan van Scorelstraat 61, shop in de shop bij Mozaiek.com. De nadruk ligt op wijnen uit het noorden van Italië Alto Adige. De winnende wijn komt uit de buurt van de gemeente Mezzacorona. Gemaakt voor 100% Teroldego en heeft een houtrijping ondergaan van 10 maanden op Frans eiken.
 
Neus: Rijp, nog een beetje gesloten, droppig, zuiver,  jonge wijn, donker bosfruit, 
Smaak: jong, goede structuur – ondersteuning van voldoende zuren -, rijpe tannines, enigzins rijp, hout versmolten, elegant. Kers & bosbes, redelijk complex. In afdronk voert Fruit de boventoon
 
De wijn viel op door elegantie en zuiverheid. Andere wijnen in proeverij waren zeer rijp, krachtig met veel hout. De Teroldego behield heeft eigen identiteit. De einduitslag: De Teroldego op nummer 1,  de Utrechtse Feestdagenwijn!
 
Tip van de redactie: in 2015 elke dag feest met Vescovi Ulzbach Teroldego Rotaliano DOC wijn!
 
Gefeliciteerd met deze mooie prijs, ik ben trots op je buurvrouw Marianne!
  • 06-21260580
  • info@maddalenawines.nl
  • Openingstijden winkel:
  • Maandag en dinsdag op afspraak.
  • Woensdag tot en met vrijdag vanaf 12.00 uur
  • Zaterdag vanaf 11:00