Geplaatst op

jugendstil Mucha tegeltableaus

De tegeltableaus van Alphons Mucha bestaan uit 3 glanzende tegels van het formaat 152×152 , dikte 7mm. Totaal 2×3 setjes, en een losse tegel met alleen het meisjeshoofd en klimop op 1 tegel.

Deze Mucha tegeltableaus zijn geschikt voor de douchewand , achter de kookplaat, in de tegellambrisering in de gang of op het toilet, bestel in onze webshop

De klassieke Jugendstil afbeeldingen zijn in een keramische oven op meer dan 700 graden ingebrand. De tegels zijn geschikt voor toiletwand, douche en badwand en naast de spiegel in de lambrisering in de gang of bij de kookplaat in de keuken.

Combineer met roomkleurige, blauwe groen of grijze tegels en listello’s

Meestal wordt het tableau verwerkt in een wand met roomkleurige tegels. Een ander beeld krijg je in combinatie met groene blauwe of grijze kleuren.

Kies je voor een klassieke uitstraling dan kan het tableau nog worden omrand met een profielstrip die door de tegelzetter in verstek wordt gezaagd. Een klusje voor en vakman met goed gereedschap! Ook een facetspiegel kan worden omrand met een listello.  mail mozaiek om tegels en listello’s te bestellen

Listello’s en tegels worden direct bij de fabriek besteld en aan huis geleverd.  Klik hier voor prijsinfo

Deze blokrand is ook verkrijgbaar in andere kleuren, bekijk meer listello’s in onze online brochure: