Geplaatst op

stijgende lijn in de statistieken van mozaiek.com utrecht

Van 5000 bezoekers naar 12000 bezoekers in een vergelijkbare periode van ongeveer 5 maanden. YOW

Komende periode verder met google-analytics en kijken naar verbeteringen van mijn site: een uitdaging waar ik weer energie van krijg.

Chantagemail deze middag (zie hieronder), en natuurlijk ga ik daar niet persoonlijk op reageren, ik overweeg wel om aangifte te doen bij de politie. Ligator, de bv waar Milovito onder valt , weigert ondanks de rechterlijke uitspraak en dwangbevelen van de gerechtsdeurwaarder om te betalen. Werk aan de winkel voor de ARAG en de gerechtsdeurwaarder en 2 juni dansen op de brandstapel van de inboedel van Mozaiekonline : off line!  Minder concurrentie!  Zodra het volledige bedrag op mijn rekening staat gaat gum ik alle berichten weg en wens ik niet meer herinnert te worden aan deze kille man die jarenlang geweigerd heeft de dialoog aan te gaan.


Beste Monique,

Ik heb jouw blogberichten gelezen,

Een zakelijk geschil mag nooit leiden tot persoonlijke beschadigingen. Wat jij doet is laster.

Ik heb ook een bericht geplaatst op mijn blog. Als je het artikel niet vóór a.s. dinsdag 26 mei 12.00 uur verwijdert zal het artikel blijven staan en zal het definitief oorlog worden.

Daar ik toch veel vrije tijd ga krijgen kan ik me daar persoonlijk de komende 10 jaar mee bezig houden.

Hier kun je vast een voorproefje lezen: http://www.milovito.nl/nieuws/monique-van-waes-mozaiek-com-wanprestatie/

Ik verneem graag je reactie….