Geplaatst op

scherven brengen geluk? Alphons Mucha tableau van 49 euro voor 19 euro

Scherven brengen geluk?  Bij het inpakken floept een tegel uit mijn hand en dan is dat gewoon BALEN. ‘t Geluk zal later wel komen 🙁

Van dit tableautje is een scherf af van de middelste tegel. De breuk is scherp, als de tegels tussen andere tegels komen zal het na het voegen bijna niet opvallen. Afmeting 15,2×45,6cm en 7mm dik

Dus dit tableautje gaat in de opruiming van 49 euro voor 19 euro.  mail me je naam adres en 06 en ik mail een IDEAL betaallink voor het bedrag van 19 euro. Met een beetje mazzel heb je de tegels dan morgen in huis!


6 Verschillende Alphons Mucha tegeltableau’s  zijn te bestellen via de webshop


22 Jaar geleden bij de start van mijn bedrijf kreeg ik van mijn zus de portugese letters MOZAIEK.  De stucadoor had het stapeltje tegels omgegooid en de I was gesneuveld, die kon ik nog net op tijd uit de prullenbak vissen. Ik heb de letters met bisonkit op de muur bij elkaar geplakt bij de kelderingang van het pand op de Herenstraat- Utrecht. Bij de spelling wordt de E nog wel eens weggelaten maar ik prefereer Mozaiek boven mozaik, als er mozaek staat begrijpen de meeste mensen het niet meteen…

scherf trap gewelf letters.JPG