Geplaatst op

#rokjesdag | #tegelterrasjesdag !

Hoezo #rokjesdag  #tegelterrasjesdag !

Weg met die saaie sombere stoeptegels! Wrik ze los, verlijm de vorstbestendige (stroeve) vloertegels van Mozaiek.com met de juiste lijm op de stoeptegels. Laat de vlakke kant van de stoeptegel boven, de facetrond onder.

Schraap wat zand weg, maak de ondergrond gelijkmatig en laat de tegel verzinken.

Mijn kleding van vandaag was niet het meest geschikt voor dit ‘buk klusje’. Het leggen van de rest van het terrasje ga ik als klus op Werkspot zetten.

De tegels kosten 50 euro per m2 (ophalen kan bij de groothandel of 50 euro vrachtkosten)

Voor de mensen met twee linkerhanden of te weinig tijd wil ik kijken of het tegelterras gemaakt kan worden voor 110 euro incl btw per m2. Dus tegelzetter-stratenmaker-pensionado werk je graag buiten in het voorjaar? Meld je aan: dit is dankbaar werk!

Het verhuisbaar tegelterras is een mooie oplossing voor de kleine plaatsjes in Lombok en Wittevrouwen. Je hoeft niet te funderen, geen beton te storten, en als je naar een groter huis gaat verhuizen neem je het terras gewoon mee! Voor de mensen met ‘gras’ in Tuindorp, Oog in Al, Zeist en Bilthoven is het tegelterras bij de openslaande tuindeuren een mooie plek om in de zomer buiten te eten!

In een doos zitten verschillende patronen. Eventueel kan een rand met een van de drie kleuren grijs gelegd worden om het patroonkleed.