0653744430
kantoor amsterdam | kvk 30128712 | btw 126452982b01 | bank NL07KNAB0257278699

opruiming | winkeldochters | tot 50% korting

opruiming | winkeldochters | tot 50% korting

2 oktober 2018

winkeldochters

Eind 2016 is de winkel van mozaiek.com op de Jan van Scorelstraat 61 in Utrecht gesloten. We hebben er toen niet veel ruchtbaarheid aangegeven, het was het einde van een periode hard werken zonder voldoende inkomen. In het ergste geval moest ik nog een half jaar huur doorbetalen, uiteindelijk is die schade beperkt gebleven. Er zijn bij de verhuizing spullen in de afvalcontainer verdwenen en de ‘spullen die geen brood aten’ heb ik opgeslagen. Ik had met mezelf afgesproken dat de opslag niet eeuwig moest duren. En nu is het zover, na een flink aantal opruimrondjes verder zet ik de bruikbare spullen online.

opruiming

Foto’s erbij, de waarde opzoeken en bekijken wat ik er nog voor wil hebben,  de verzendkosten zijn voor rekening van mozaiek. Dan maak ik meteen een IDEAL betaallink en ik vraag om naam adres 06 door te geven. Ik breng bijna dagelijks pakketjes weg, hopelijk de komen periode meer pakketjes per dag!

retourrecht kopen op afstand

valt het artikel tegen, stuur dan een mailtje en retourneer binnen 14 dagen en als alles ongeschonden terug is ontvangen krijg je je geld terug gestort op je rekening. De kosten voor het retour sturen moet je zelf betalen. Ik hoop dat jullie me de sores en de kosten besparen, beter een keertje extra bellen (of eventueel mailen, maar voor de opruimingsartikelen heeft t mijn  voorkeur dat je belt) als je een vraag hebt dus 0653744430 telefoon neem ik tijdens kantoortijden meestal op of ik bel terug als je sms-t. WhatsApp beantwoord ik wel ’s avonds en in t weekend als de sociale omstandigheden het toelaten, en als je begint met jezelf voor te stellen 🙂

WYSIWIG

What you see is what you get: mooie spullen voor weinig geld! Voordat ik het verpak om te versturen poets ik met een linnen theedoekje de vingerafdrukjes er af, stickertjes zijn meestal in de eerste opruimronde al weggepoetst.

tot 50% korting-verzendkosten inbegrepen

tot 50% korting, dat leek me een een leuke titel in het menu om wat aandacht te trekken.Sommige artikelen zijn minder afgeprijsd en een aantal spulletjes zelfs meer. De verzendkosten voor versturen via postnl zijn voor mijn rekening: gratis bestaat niet 🙂

en zoals gezegd, stuur je het toch terug, dan zijn die kosten voor jouw rekening.

marktplaats.nl

Alleen de verkoop van verhuisdozen afgelopen jaar ging lekker vlot. Als iets van 200 voor 100 euro wordt aangeboden besteed ik geen tijd aan een bod van 10 euro. Ik verkoop mooie spullen en ga er niet over onderhandelen. Uiteindelijk vinden al die spullen een nieuw huis en kun je er lang van genieten. Afhalen? liever niet, dat voelt als pottekijken. Tenzij je 5 of 6 dingen in 1 x wil omdat je het toilet net aan het verbouwen bent. We kunnen dan een ophaaltijdstip afspreken rond 8 uur  s’ avonds maandag-donderdag. ik zet het dan klaar op de gang: ik ga geen winkeltje meer spelen.