terug naar kantoor?!

Huur een veilige parkeerplek in de ondergrondse afgesloten parkeergarage op de Kop van Diemen. De ingang is bij Kiosk Eline Barentszplein-Silodam. Deze overdekte parkeerplek is per direct te huur. De maximale inrijhoogte is 210  cm. Dus een niet verhoogde bedrijfsbus (of een lage camper) kan ook in de garage.   Van Diemenstraat, Westerdok, Westerdoksdijk en Jordaan, Centrum West, Zeeheldenbuurt.

Met de transponder heb je toegang tot de parkeerlaag op -2.
Het is een ruime vaste plek, nummer 52


De parkeerplek is niet nummerbord-afhankelijk, delen met een collega kan ook: 1 auto tegelijk…

via de lift of het trappenhuis (op laag nul) kom je weer op de begane grond, met een ‘druppel’ krijg je toegang tot het trappenhuis.


Bij het aangaan van de huurovereenkomst wordt 3 x het maandbedrag betaald. Het maandbedrag is 175 euro, hiervoor kun je maandag tot en met vrijdag  tijdens kantoortijden parkeren.


incidenteel weekend parkeren voor het bedrijf kan in overleg, maar in principe houden we de avonden en weekenden vrij voor ons eigen prive bezoek. voor  250 euro per maand is de de parkeerplek 24×7 beschikbaar.


Er word steeds per 3 maanden vooruit betaald. Er zijn geen bijkomende kosten. Geen btw van toepassing. Servicekosten inbegrepen.

 Bij verlies van de transponder worden de kosten doorberekend. Jaarlijks wordt de huurprijs geïndexeerd.

Opzegging kan na 3 maanden per kalendermaand. Betaling steeds 3 maanden vooruit. Opzegging kan per kalendermaand, dit betekent dat bij opzegging de lopende maand en de volgende volle maand nog betaald worden. (Zeg je bvb. 20 oktober op per 1 december en heb je tot en met december betaald dan restitueren we bij de overdracht van de transponder eind november de maand december )

Jaarlijks wordt de huurprijs geïndexeerd.


de parkeerplek is naar verwachting weer beschikbaar mei of juni 2022