parkeerplek te huur in garage Kop van Diemen Amsterdam

Geplaatst op

Wil je in deze Coronatijden niet met de trein reizen of woon je buiten de stad en moet je wel met de auto naar je werk in Amsterdam?

Huur een veilige parkeerplek in de ondergrondse afgesloten parkeergarage op de Kop van Diemen. De ingang is bij Kiosk Eline Barentszplein-Silodam. Deze overdekte parkeerplek is per direct te huur. De maximale inrijhoogte is 210 cm. Een niet verhoogde bedrijfsbus kan er ook staan.

Omgeving Van Diemenstraat, Westerdok, Westerdoksdijk en Jordaan, Centrum West, Zeeheldenbuurt.

Met de transponder heb je toegang tot de parkeerlaag op -2.
Het is een ruime vaste plek, nummer 52
De parkeerplek zelf is niet nummerbord-afhankelijk. via de lift of het trappenhuis kom je weer op de begane grond

Bij het aangaan van de huurovereenkomst wordt 3 x het maandbedrag betaald. Het maandbedrag is 195 euro. Daarna word steeds per 3 maanden vooruit betaald. Er zijn geen bijkomende kosten. Geen btw van toepassing. Servicekosten inbegrepen. Bij verlies van de transponder worden de kosten doorberekend.

Alleen op werkdagen overdag parkeren? Dan kunnen we een lager maandbedrag afspreken.

Opzegging kan na 3 maanden per kalendermaand. Betaling steeds 3 maanden vooruit. Opzegging kan per kalendermaand, dit betekent dat bij opzegging de lopende maand en de volgende volle maand nog betaald worden. (Zegt u op per 20 april en heeft u tot en met juni betaald dan restitueren we bij de overdracht van de transponder eind mei de maand juni. )

verhuur

Jaarlijks wordt de huurprijs geïndexeerd.