Geplaatst op

oranje wandtegels | oranje mozaiek | oranje profielstrip | jaren 30 tegels

Tequila orange, oranje, voor de familie Van Boven…

Het standaardrecept zijde badkamererstunters is 60×60 donkergrijs op de vloer en 30×60 wit op de wand . Niks mis mee, maar het kan veel leuker. Durf je niet? Laat uw ontwerp uitwerken door mozaiek! Bekijk het WOW-effect van 1 wand met oranje tegels 3d. En ben je het na een paar jaar beu dan is 1 wand vernieuwen geen super-ingreep!

Deze selectie oranje tegels is meestal binnen een week na opdracht leverbaar. helaas uit de collectie . Standaard 39 euro ex btw  vrachtkosten voor het thuisbezorgen.

Vanaf 85 euro per m2 voor wandtegels en vanaf 120 euro voor glasmozaiek.

Oranje wandtegels zijn verkrijgbaar in de formaten 10x30cm (metro of brick) vierkant 15,2×15,2 cm of brick 15,2×7,5cm. Profielstrips smal 1,2 cm of brede profielstrips van 2,5 cm, tactiele tegels met de huis van een krokodil, reptiel, psychedelische cirkels, retro-vierkanten, 70-ties, en streepjes. En er is meer dan hier getoond wordt…

De vierkant met de steeds kleinere vierkantjes is een voorbeeld van een vertex.

Het oranje mozaiek wordt op glasmatjes geleverd, het mozaiek bestaat uit gekleurd glas en is geschikt voor zowel vloer en wand van badkamer en toilet en in de keuken voor de wand. Als je altijd slofjes draagt kun je ook de vloer in de woonkamer er mee doen.

Voegen kunnen  aangepast worden aan uw smaakvoorkeur. Wit geeft helder oranje, antraciet maakt de oranje voller (en je ziet vervuiling minder snel) oranje voeg maakt het ORANJER!

oranje wandtegel

oranje_wandtegel_15,2x1,2_proefilstrip_jaren30tegels

en ook nog verkrijgbaar een metrotegel-facettegel van 10×30 of brick-tegels van 10x30cm