Geplaatst op

mozaiekmix op maat | midas mozaiek Kunst

mozaiekmix op maat | midas mozaiek Kunst

Midas Moziek maakt unieke ontwerpen! Kunst voor de badkamer!

Midas Maakt kunst op maat. Ik ken Midas al sinds de start van Mozaiek in het museumkwartier van Utrecht (in de Herenstraat is nu nog steeds een etalage). De kunst van Midas is niet te koop bij Mozaiek maar ik draag Midas een warm hart toe: zijn mozaiekkunst is onderscheidend.  Laat Midas de grootste muur in uw badkamer maken en ik zorg voor bijpassende kleuren en materialen! Utreg op zijn best! Thuis wedstrijden zijn het makkelijkst maar wij leveren ook in 020, 010, 040, 050 en 080 🙂

De mozaiekkunst van Midas heb ik gebruikt als inspiratie voor een mozaiekmix met slechts 2 kleuren, prima voor toiletwanden of als achterwand in een keuken.

Stop in het toilet niet op 120 cm hoogte, door in het kleine hokje geen horizon aan te brengen wordt het rustiger (en het is goed voor de stoelgang?)

Heb je geen keuken-bovenkastjes maak dan een gekleurde wand, een zwevende plank voor olijfolie en kruidenpotjes kun je ook inpakken met de mozaiekmix.  En en beetje stylen mag best, dus ga op zoek naar een chili saus met een mooi etiket met rode pepers en zet een busje pimenton de la vera en zet dit quasi nonchelant op het plankje naast je lekkerste olijfolie. Elke dag feest!