Geplaatst op

mozaiek.com delftware | coming soon! | Willeke van Weerden

DELFTWARE tegels 10,8×10,8 binnenkort in de webshop

De webwinkel wordt uitgebreid met een prachtige serie “Delftware’  ambachtelijk gemaakte wandtegeltjes. De blauwe decors komen prachtig uit op de zachte roomwitte ondergrond van de glanzende tegeltjes. Geen enkele tegel is exact hetzelfde, de roomwitte ondergrond tint varieert per tegeltje.

splash spatwand achter het fornuis

de splash (tegelwand achter de kookplaat) bestaat uit 55 tegels : 5 tegels hoog, 11 tegels breed  52,5xcm x  115cm ,  het resultaat is fantastisch!

De afmeting van de tegels is 10,5×10,5cm en de dikte is 8mm. Het biscuit (het koekje van de tegel) is wit. Dit is een voordeel als je niet vlak vullend gaat betegelen, de witte randen zijn niet storend. Bij een rode biscuit zou je met een jolly strip de rode rand moeten wegwerken of een extra stuclaag aanbrengen tot aan de tegels.

en wat gaat dat kosten?

Doosje patroontegel mix van 3×8=24  tegels 89 euro, doosje wit 59 euro (0,26m2 per doosje) , de verpakkings-en vervoerskosten zijn in deze prijs inbegrepen.  Met  3 doosjes van 24 = 72 tegels kun je een oppervlakte betegelen van 5×14 55×147 cm, 267 euro. Moet je ook stopcontacten plaatsen bereken dan niet te krap! Neem je 2 doosjes wit en 1 doosje strooitegels dan kom je uit op 207 euro.

Voorbeelden volgens asap!

Netwerklink met Willeke van Weerden Studio2.nl

Bekijk de schilderijen van Willeke van Weerden ! De chocoladetaart op een Delfts blauwe schoteltje is om op te eten, zo echt!

chocoladetaart 90x90 willeke van weerden

 

Willeke van Weerden heeft de foto’s van haar keuken gemaild. Ik plaats nog meer foto’s als de sample-tegels binnen zijn en de aanvulling in mijn webshop gereed is.