Geplaatst op

meet and greet Paul & Nick | Paul Bommer tegelmaker

paul bommer tegelmaker

Een stille zondagavond en Jaap had al een paar dagen last van zijn schouder. Liggen maakte het erger en zitten was ook niet fijn. Voor de tweede keer maakten we een flinke wandeling ‘s avonds laat.

Aan het einde van de wandeling dronken we een Duveltje in het cafe Papeneiland. Cafe en terras zit overdag vaak bomvol, maar nu was er plek. Twee Engelse mannen met baarden zaten te genieten van deze bruine kroeg. We raakten aan de praat met Nick en Paul die een weekend in Amsterdam en Delft rondstruinden: tegels bleek een raakvlak, Paul is tegelmaker!

Na de wandeling en het cafebezoek sliep Jaap gelukkig beter dan voorgaande nachten. Vanavond heb ik een mapje op Pinterest gemaakt om de kunsten van Paul te promoten. De tegels zijn handgemaakt en dat betekent dus dat exact dezelfde tegel niet meer te koop is. Wil je een unieke tegel van Paul Bommer hou dan zijn Instagram account in de gaten en verstuur hem persoonlijk een berichtje. Paul laat je weten wat de kosten zijn voor de tegel en het verzenden.

En ik ga kijken of ik expositie ruimte voor Paul kan regelen hier in Amsterdam 🙂 Dan hebben jullie weer een fijn excuus voor een weekend Amsterdam en ik kan jullie meenemen naar Friesland waar het tegelambacht nog welig tiert, totaal anders dan de Delftse toeristen-attractie…