Uw persoonlijke vloer begint met de keuze van het decor. Zoek een decor wat past bij uw smaak, uw interieur en uw woning.

De klei van deze tegels is door en door gekleurd en op en hoge temperatuur gebakken. De tegels zijn slijtbestendig en slipvast.

De decors betaan uit driehoekjes, vierkanten en stroken die door de fabriek op gaas geplakt worden. De gaasmatten hebben een hanteerbare afmeting van 30x30cm, de tegels zijn geplakt met weinig voegruimte. Op verzoek kan de voeg breder worden gemaakt, maar met weinig voeg komen de klassieke patronen het best tot zijn recht.

De decor prijzen variëren van 295 euro tot 375 euro per vierkante meter.

De decor borderrranden variëren in prijs van 125 voor de smalle tot 175 euro voor de brede per strekkende meter.

De hoge decor prijs wordt gecompenseerd door de lagere kosten voor de tegelzetter! Als alle blokjes, stroken en driehoeken afzonderlijk moeten worden geplakt zou de tegelzetter per vierkante meter 3-5 uur meer bezig! Het geeft minder belasting voor de rug om de matjes te plakken dan tegel voor tegel!

Binnenkort volgen meer patronen en kleurencombinaties.

De  tegels zijn geschikt voor gang , badkamer en keuken. Een serre krijgt allure door de afwerking met deze prachtige patroonvloeren. De vloer kan vanuit de woonkamer doorlopen op het terras.