jaren 30 tegellambrisering en granito vloer poolster hilversum | samples bestellen


handvorm tegels 10×10 craquele 47,50 euro per doos van 50 stuks

Wordt u ook vrolijk van deze tegeltjes bij de entree van het huis? Voor deze tegellambrisering zijn handvorm tegels met craquele  gebruikt van 10×10 cm. Onderaan een zwarte tegel van 10×10 en bovenaan een klassieke zwarte bolle rand. De stukjes rode tegel maken het geheel  pittiger.  De bovenrand vervangen door een zwarte tegel maakt het geheel goedkoper. Komt u er niet uit dan kunnen we even telefonisch overleggen 06-53744430 tijdens kantooruren

Voor 7 euro ontvangt u een groenblauwe een blauwe en cerme tegel

Wilt u ook een sample van de klassieke zwarte rand ontvangen neem dan even contact op, de 152×40 wordt vaak gecombineerd met de zwarte profielstrip van 152×40 meestal op voorraad (bij mij op kantoor)  het samplepakketje wordt dan op maat voor u samengesteld en u krijgt een IDEAL betaallink om te bestellen. De kosten voor de tegels worden doorgerekend, meestal lukt het om het als brievenbuspakketje van 4,15 euro te versturen, bij meer dan 6 tegels wordt het 6,95 euro.

Heeft u voor meer dan 10 euro samples besteld en wilt u de tegels retourneren dan storten we het bedrag van de de tegels retour na ontvangst. De kosten voor de terugsturen zijn voor uw rekening. Wel weer goed verpakken aub ivm de kans op breuk! En vergeet niet uw naam te vermelden bij het terugsturen!