Geplaatst op

jaren 30 spikkeltegels voor de wand niet leverbaar | wel zwarte tegels met afgeronde bovenzijde

Vandaag kreeg ik een aanvraag voor gespikkelde gele tegels van 15×15 cm voor een jaren 30 woning, die kan ik helaas niet leveren. De zwarte tegels (5 euro) met afgeronde bovenzijde zijn wel leverbaar, formaat 15,2×7,6 (past niet bij mosa 7830 van 14,7×14,7cm)  Kleine hoeveelheden (20-30 stuks voor een toilet) heb ik meestal op voorraad. Net als de vlakke zwarte strips (2,20 euro).

Versturen doe ik liever niet, er wordt te veel gegooid met kleine pakketjes (ik wil de naam Mozaiek niet te veel eer aan doen).  Als ook bijpassende effen wandtegels worden geleverd wordt rechtstreeks vanaf de leverancier uit het buitenland geleverd. Het gewicht is meestal meer dan 30 kg. De vervoerder Ben Becker brengt het dan netjes bij je thuis, zij gaan zorgvuldig om met de tegels!

Levering kan meestal binnen een week tot 10 dagen na opdrachtbevestiging en betaling.

Marco dank voor de foto, mocht ik toch iets tegenkomen wat er genoeg op lijkt dan zal ik contact opnemen.