Geplaatst op

impregneermiddel akemi nano vlekstop voor cementtegels

akemi nano vlekstop voor cementtegels

alle noodzakelijke info over het impregneren van cementtegels kunt u nalezen via de bovenstaande link.

productie aangepast: minder dikke cementtegels

De tegels werden vroeger standaard in een dikte gemaakt van 20 mm. Ga je nu op en stabiele vloer van beton en zandcement tegelen dan is die dikte van 20mm niet meer nodig. Dit scheelt in vervoerskosten en is minder milieubelastend. (en er hoeft geen stukje van de onderkant van de voordeur af) Door het gebruik van vernieuwde cementsoorten heeft men de tegel kunnen terugbrengen tot ongeveer de helft van de oorspronkelijke dikte.

De tegels kunnen worden verlijmd, vraag de vakman om advies en raadpleeg de verpakking van lijm en voeg (die lever ik niet mee, logistiek niet te doen)

20x20cm dusk 1081 zwart met witte hoekbloem eigen voorraad: bestel in de webshop van mozaiek.com

In de webshop worden producten aangeboden van verschillende leveranciers (en dus vanuit verschillende magazijnen). “simpele’ producten kunnen met een paar klikken worden besteld.

De bestelling van de utregse wandtegels, amsterdamse schooltegels enz. heb ik nog niet kunnen onderbrengen in de webshop, doodeenvoudig omdat het allemaal te ingewikkeld is voor een eenmansbedrijfje. Ik heb voor deze cementtegels gekozen om de vrachtkosten apart te verrekenen met de dozenkorting. de structuur van deze site kan nog veel beter, en daar wordt ook aan gewerkt. Maar de verbouwing kost tijd… De Bijenkorf en Hema hebben lang gewacht voordat ze de webshop lanceerden. En als je kritisch kijkt zie je dat een IKEA keuken ook niet de volgende dag kan worden afgeleverd samen met 2 ledlampjes.. Ondertussen kunt u dus wel webshoppen bij mozaiek.com maar schroom niet om me te mailen info@mozaiek.com of te bellen 0653744430

zomervakantie eind juli en ook een deel van augustus : plan uw bestelling tijdig

eind juli ligt alles hier stil ivm vakantie en verderop in augustus worden ook nog vakantiedagen gepland. Ik werk alleen, dus dat betekent dat er geen spullen worden verstuurd. In de zomerperiode zijn ook fabrieken en toeleveranciers gesloten. Plan uw bestelling tijdig!