Is het houtje zoek na 90 jaar en de rolhouder is nog intact? Kijk eerst of maten van uw toiletrolhouder overeenstemmen met de maten van de houten rolhouders die ik heb laten maken.

los bestellen van het houten onderdeel voor de keramische tegeltoiletrolhouder

In 2018 heb ik het keramiek tegelzeepbakje en tegel toiletrolhouder opnieuw laten produceren. De rolklos kan apart besteld worden!

check de maten

De houten toiletrolhouder (de rolklos) met veertje is 12,5cm en ingedrukt 11,5cm dit is exclusief de pinnetjes van ongeveer 6mm dik. Bestellen kan in de shop Als u via de shop besteld vraag ik eerst om de maten te checken om te voorkomen dat de rolklos heen en weer gestuurd moet worden.

De tegeltoiletrolhouder van keramiek inclusief de houten toiletrolhouder is online te bestellen. In Off-white, of kies voor glanzend zwart voor een passende kleurmatch bij uw eigen tegels.

Natuurlijk leveren wij ook graag bijpassende wandtegels voor uw toilet, kijk hier voor info over de uteregse tegels . Voor de vloer kan een bijpassende zwart wit tegel met zwarte omranding of een granito tegels en een holplint worden geleverd.

We leveren ook keukenwandtegels die passen bij de Piet Zwart Bruynzeel keuken.