Is het houtje zoek na 90 jaar en de rolhouder is nog intact? Kijk eerst of maten van uw toiletrolhouder overeenstemmen met de maten van de houten rolhouders die ik heb laten maken.

los bestellen van het houten onderdeel voor de keramische tegeltoiletrolhouder

In 2018 heb ik het keramiek tegelzeepbakje en tegel toiletrolhouder opnieuw laten produceren. De rolklos kan apart besteld worden!

check de maten

De houten toiletrolhouder (de rolklos) met veertje is 12,5cm en ingedrukt 11,5cm dit is exclusief de pinnetjes.

onderdeel bestellen niet via de webshop: bestellen kan met naw-gegevens : factuur met IDEAL betaallink volgt

Als deze maten kloppen kunt u het onderdeel los bestellen via de mail of WhatsApp 0653744430 voor 19,50 euro incl. kosten verzenden. Ik stuur per mail de factuur met een IDEAL betaallink. Deze link gaat naar uw eigen veilige bankomgeving waar u de betaling kunt verrichten. Direct na ontvangst van de IDEAL-betaling ontvang ik een sms. Dan weet ik dat ik de bestelling moet verpakken en versturen via PostNL. De houten toiletrolhouder is meestal op voorraad. U kunt ‘m dus snel in huis hebben.

Vermeld aub uw volledige naam, adres, postcode, woonplaats, 06 en mailadres

De tegeltoiletrolhouder van keramiek inclusief de houten toiletrolhouder is online te bestellen. In Off-white, of kies voor glanzend zwart voor een passende kleurmatch bij uw eigen tegels. Natuurlijk leveren wij ook graag bijpassende vloer en wandtegels voor uw toilet, kijk hier voor info over de uteregse tegels . We leveren ook keukenwandtegels die passen bij de Piet Zwart Bruynzeel keuken.