gootsteentegels 5×5 cm spikkel oker + steenwit op bestelling

De zwart wit tegeltjes van 5×5 cm voor de gootsteen zijn op voorraad en kunnen per matje via de webshop besteld worden.

De tegels zijn ook in andere kleuren verkrijgbaar. Vandaag kreeg ik een aanvraag voor een okergele spikkel met wit dambord.

De tegels kunnen alleen per volle doos van 1m2 besteld worden (10 matjes). Hieronder zie je een voorbeeld van de 10x10cm tegels.

Het tegeltje van 5×5 cm heeft dezelfde spikkel en de tegeltjes zijn 5mm dik.

kosten – levertijd

Wil je weten wat de kosten zijn  mail dan naam, adres en 06, ik laat je weten wat de kosten zijn en stuur de IDEAL betaallink.  De verwachte levertijd is 4 weken na order. De tegels worden per order door de fabriek gemaakt en kunnen niet retour worden gestuurd.

vintage marktplaats – restant

Hou je matjes over na het herstel, dan mag je als klant van mozaiek.com gratis gebruiken van de vintage marktplaats op deze website.

Mail een foto voor en na herstel en vermeld erbij hoeveel matjes je aanbied.

Je woonplaats en een link naar je mailadres worden vermeld. Doorverkoop en versturen van de matjes moet je dan zelf afhandelen, 1 matje kan als brievenbuspakketje worden verstuurd. Advies is om het matjes stevig en stootvast te verpakken in bubbeltjesplastic en karton, reken dan de verzendkosten voor een pakket tot 10 kg door. De klant die het matjes over kan nemen hoeft geen 4 weken te wachten…