Geplaatst op

geglazuurde profielstrip 12×152 zwart (bordeaux, groen, lichtblauw)

zwarte glanzend geglazuurde tegelstrip van 12x152mm

De glanzend zwarte profielstrip van 12mm hoog en 152mm lengte gebruik je voor tegellambriseringen in entree, gang, toilet, badkamer en langs de trap. Vaak in combinatie met de klassieke tegel met bolling aan de bovenkant. Maar ook in combinatie met de halve tegel met afgeronde bovenzijde.

Onderaan wordt eerst een zwarte tegel gebruikt of een plinttegel. Dan 5 of 6 basiskleur tegels, profielrandje, dan een basiskleurtegel en tot slot een afwerkrand.

donkere randen of lichte randen?

In plaats van donkere randen kun je ook kiezen voor lichtere kleuren. Zachtgrijze randen in combinatie met wit geeft de badkamer een frisse aanblik. Breng een zwart verticaal accent aan met zwarte profielstrippen. En voor een vrolijk accent kun je een rode of oranje tegeltje laten versnijden.

levertijd en vanaf prijzen per stuk-m1

Tegelranden en tegels zijn binnen 1-3 weken leverbaar. Bij voldoende aantallen kunnen de halve afgeronde tegels ook in kleur worden geleverd. Als u aangeeft hoeveel tegelranden (m1) u nodig heeft vraag ik wat de kosten zijn en de levertijd.

Voor een strekkende meter heb je 6,5 stuks tegelranden nodig. Bestel 7 tot 7,5 stuks per strekkende meter en je hebt voldoende reserve voor snijverlies of onverwachte breuk.

De strekkende meterprijs is vanaf ongeveer 32 euro

Speciaal bestelde kleuren kunnen pas na betaling in de productieplanning worden opgenomen.

3d ontwerp

U wilt vooraf een beter beeld krijgen van het resultaat? Geef de afmeting door, app plattegrondje en foto’s en vraag naar de kosten 0653744430

jaren 30 tegellambrisering moet ipv 15 12mm zijn!
voorbeeld hoe u zelf kunt tellen hoeveel tegels u nodig heeft voor de tegellambrisering!
lijntje met de trap mee
bling bling, met zwarte tegels 152×152 combineren