Geplaatst op

extra spotlights mozaiek.com op bol.com | tegeltableau Alphons Mucha

bol.com<>mozaiek.com

Het nieuwe winkeltijdperk is aangebroken 🙂 ?!

extra spotlights mozaiek.com op bol.com | tegeltableau Alphons Mucha

In mei heb ik 10 EAN-codes aangevraagd zodat ik een een aantal unieke producten via bol.com kan aanbieden. Zonder EAN-code geen omzet bij bol.com… Best een gedoe, maar ik ben benieuwd of het de spotlights aanzet. De hoofdafbeelding kan ik niet aanpassen, ik heb voor een opvallende kleur, roze, en een Jugendstil-lettertype  gekozen . Vervolgens laat ik 1 van de 6 verkrijgbare  3-delige tableaus zien (en wisselen als de voorraad op is)

Of dit uithangbord ook werkelijk tot meer aankopen zal leiden? Heel benieuwd, maar wie niet waagt wie niet wint. 99 ct voor het uithangbord per verkocht product, 15% van de omzet, verzendkosten van 3,95 ex btw moet ook in de prijs inbegrepen zijn…

Morgen verder puzzelen op de  ‘weeffout’ in mijn webshop want sinds vorige week loopt het afrekenen niet soepel. De betalingen lopen via IDEAL, dus die zijn HTTPS (groen slotje), maar mijn site moet nog gelabeld worden via de hosting-provider. Geen dagelijks werk, tijdrovend en soms ook ingewikkeld.

Daarna weer verder met de vernieuwing van mijn site en de aanvulling van producten in de webshop.