Geplaatst op

cementtegel – kerstgroet met scandinavisch tintje van tegelbv

Ik heb cementtegels in mijn assortiment van Castelo, Osmunda, AlacarteCollection en de Tegelbv. Designtegels (Azule) lever ik niet.
 
Van de Tegelbv kreeg ik een mailbericht over de sluiting rondom kerst (gedurende de kerstvakantie wordt niet geleverd!) Met dit mooie plaatje er bij van een cementtegel-mal met het silhouet van een hert.De
 
De tweede foto is van AlacarteCollection: je eigen tegel ontwerpen kan zowel bij mijn leveranciers de Tegelbv als AlacarteCollection. Vanwege de droogtijd van de tegels en het transport over zee is de levertijd 8-16 weken.
 
Eigen ontwerpen uit laten voeren kan ook, de malkosten moeten wel worden betaald en er geldt een minimale afname-heoveelheid. Prijs is afhankelijk van de complexiteit van de mal en het aantal gebruikte kleuren. Niet perse duurder dan tegels uit het standaardassortiment maar een kortere levertijd dan 8-16 weken kan niet!