Geplaatst op

DC030 DressCode 030 | boekpresentatie Judith de Bruijn: Hooggeëerd publiek, spreken voor grote groepen

boekpresentatie Judith de Bruijn: Hooggeëerd publiek, spreken voor grote groepen

Judith en ik zijn beide lid van het Utrechtse vrouwennetwerk DC030 (DressCode 030) en we komen elkaar bij Karel de Vijfde in Utrecht. Na mijn vertrek in de zomer van 2017 ga ik met plezier naar Utrecht om gezellig samen te eten, te kletsen en te drinken. Het bestuur zorgt iedere keer voor een gevarieerd programma.

Judith de Bruijn presenteerde eind september bij Karel het boek Hooggeëerd publiek, spreken voor grote groepen. Het boek is net vers van de pers.

Het boek kun je bestellen bij de plaatselijke boekenwinkel of online bij bijvoorbeeld managmentboek.nl. Het isbn nummer is 9789462762244 300 pagina’s dik!

trainer en dagvoorzittter Judith de Bruijn

Judith geeft trainingen en is in te huren als dagvoorzitter, ze presenteert met kennis, humor en overtuigingskracht.

https://judithdebruijn.nl/sprekerscoach/

info@judithdebruijn.nl

Of direct bellen op 06-54 266 265.

kort over DC030 damessociëteit

  • sociëteit voor ondernemende vrouwen is opgericht op 18 juni 2012 en is bedoeld voor vrouwen die in Utrecht en omgeving wonen, werken of allebei. Vrouwen tussen de 35 en 65 jaar met een strategische, ondernemende en of onderscheidende positie waarin zij daadwerkelijk beslissingen moeten en dúrven nemen. Als directeur van een onderneming of maatschappelijke organisatie. Of binnen de overheid als bestuurder, directeur of in een gelijkwaardige functie. Persoonlijk en zakelijk groeien, kennis delen alsmede uitbreiding van het netwerk zijn de drie pijlers waarop de sociëteitsgedachte rust. DressCode biedt ondernemende vrouwen een interessant netwerk, zodat zij elkaar snel weten te vinden. Om elkaar te inspireren, te adviseren, te raadplegen. Om bij te praten, te discussiëren, te lachen. En elkaar op te zoeken om eventueel zaken te doen.

De diversiteit van de club is aantrekkelijk, de doelstelling is niet om de grootste netwerkclub van Utrecht te worden. Het zijn fijne bijeenkomsten met vrouwen onder elkaar. We kunnen nog een beetje groeien, nieuwe leden worden aangedragen door bestande leden.

DC030 voor mij persoonlijk

Met Alice spreken we graag af bij Orloff (met Dolf mogen we door de Grachten varen en hij kookt voor ons) Jacqueline maakt elk jaar asperges. Elske woonde om de hoek en we delen vrienden van de basisschool van Inge. Ria wil een Hundertwassertoilet, Corinne woonde om de hoek, Karen Anne en Pascalle hebben een levenstestament voor ons gemaakt, en jurist van het kantoor van Marie Jose kantoor heeft ons geadviseerd over onze vve. Margriet is ook ‘winkelier’, Marieke heeft tegels gekocht bij mij (en Jacqueline ook!) Helaas hebben we al afscheid moet nemen van Govi. Lief en leed wordt gedeeld.

Ik ga voor DC030 graag terug naar Utrecht!  We hebben geen vaste zitplaatsen en ik ga altijd met een open mind naar de bijeenkomsten. Ik moet op de weg terug een wekker zetten: in juni werd ik net op tijd wakker om uit te stappen. Amstel, Centraal en Sloterdijk gemist… Gelukkig was er nog wel een trein terug vanuit Zaandam!