Authentieke tegels in jaren 30 stijl voor lambrisering in gang, toilet, portiek, de strook wandtegels boven het aanrecht en voor badkamers, de tegels hebben vrij rechte zijkanten en het is mooi ok maximaal 2mm voeg toe te passen in zilvergrijs, manhattan of grijs.

Een toiletvloer is meestal  tussen  de 90×120 en 105×140 cm.  Geeft u maten door vermeld dan de diepte van de spoelunit (varieert van ongeveer 10-20 cm diep). Ook de breedte van de deur inclusief deurstijlen en de plaats

Kies bij renovatie van een jaren 30 toilet voor een compact toilet (47cm) bij voorkeur met een softclose toiletzitting in het zwart.

Kleuren op het beeldscherm wijken af van de echte kleuren, u kunt online een sample set bestellen. Ook de actuele prijzen staan hier vermeld, en aanvullende info over leveringskosten en levertijden een een rekenvoorbeeld.

De melkwitte kleur is een mooie zacht witte kleur die voor mozaiek.com is ontwikkeld. Door de jaren heen heb ik veel tegelscherven gekregen van zoekende klanten. Ik wist dat mijn leverancier in het verleden een wandtegel produceerde van 20×20 voor badkamers en 10×10 voor keukenwanden. Een bijna gepensioneerde productiemedewerker heeft toen het recept weer uit het archief gehaald en daarna heb ik een pallet 15,2×15,2 wandtegels in melkwit laten produceren en op voorraad gezet bij de fabriek. Ik hoef geen voorraadhouder te worden van alle verschillende tegels en strips en ook het inpakken en verzenden wordt door de leverancier gedaan