Er is afgelopen maanden flink gehekst!

Tot de kerst heb ik samen met Marianne op de Jan van Scorelstraat gewerkt. Na de kerst heb ik mijn kantoorspullen verhuisd naar het Wolvenplein, en in de eerste helft van februari werd duidelijk dat per 1 maart de huur kon worden beeïndigd (ipv 1 juli!!). De tweede helft van februari heb ik de boel opgeruimd, geordend, ben vaak naar het grof vuil gereden en heb een zeecontainer gehuurd om spullen op te slaan.

Ruim 6 weken na het overdragen van de sleutel zitten we in een heel ander vaarwater: 9 februari bekeken we het eerste appartement in Amsterdam. Na 20 bezichtigingen en 2 overbiedingen hebben we op 12 april het koopcontract getekend van ons nieuwe appartement. Deze zomer verhuizen we naar Amsterdam!

Jaap heeft 10 jaar naar Wageningen op en neer gereisd en ruim 20 jaar naar de VU, straks hoeft hij niet meer te forensen en kan hij lekker op de fiets naar zijn werk. Nu werkt hij eerst even thuis om de spits te vermijden, in Amsterdam gaat ie dat ook doen om de fiets spits te vermijden!

Ons mooie huis (appartement van 175m2  | tuin 14 meter) in de binnenstad van Utrecht, met uitzicht op de Dom en driekwart omsloten door de Universiteit Utrecht komt binnenkort te koop via Lauteslager makelaars.

De preview van ons huis in Utrecht wat in de verkoop gaat kun je al bekijken op de huizenruil,  afgelopen week zijn er muurtjes gewit en er is flink opgeruimd.  Op de Funda- foto’s zie je straks ook door het hele huis de op maat gemaakte Jasno-shutters, die uiteraard achterblijven.

Een huis waar je zo in kunt zonder grote verbouwingen en kosten voor nieuwe stoffering, natuurlijk zijn de nieuwe kopers vrij om het geheel anders te doen!

https://www.huizenruil.com/nl/listing/148613