Tegeladvies en 3d Ontwerp

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

TEGELADVIES + 3d ONTWERP | meer dan 20 jaar ervaring met jaren 30 tegels

 Monique van Waes | op afspraak kantoortijden niet op zaterdag en zondag | 06 53744430

afspraak maken? bel of sms 0653744430

MOZAIEK UTRECHT

Tegels anno 1900 of anno 2020? Of het om een seniorenappartement gaat of¬†een jaren 30 huis, om design of klassiek. Mozaiek heeft voor iedere kamer exclusieve tegels.¬† Mozaiek ontwerpt comfortabele badkamers en toiletruimtes. Mozaiek levert een compacte fonteintje met mooie kraan maar ook een¬†ronde douchecel met moza√Įek. Ontdek de verschillende materialen,vele kleuren en diverse sferen. Maak uw badkamer met moza√Įek tot de parel van het huis. Onze unieke moza√Įekcollectie is leverbaar in heel Nederland. In en om Utrecht levert Mozaiek naast tegels ook sanitair en accessoires. Mozaiek staat altijd garant voor persoonlijk en vakkundig tegeladvies.

ADVIES

Op zoek naar idee√ęn en inspiratie. Mozaiek heeft een showroom met een uitgebreid assortiment stalen mozaiek en tegels. Kom kijken, voelen en ervaren na afspraak! Monique helpt uw wensen en behoeften vertalen naar de (duizenden) mogelijkheden in een op maat¬†tegeladvies.¬† Neem alvast een kijkje bij de uitgebreide collectie foto‚Äôs van Mozaiek en laat je inspireren. Laat je verrassen en verleiden met idee√ęn en voorbeelden die al eerder bij klanten zijn toegepast. Tijdens een kort intake-gesprek geeft Monique¬†aan wat de kosten zijn van het advies. ¬†Mail info@mozaiek.com¬†of bel (bij voicemail sms aub) 0653744430

ONTWERP

Mozaiek maakt een uniek ontwerp voor badkamer, wc of vloer. Mozaiek gebruikt een 3D-tekenprogramma, dat een natuurgetrouw beeld geeft na bouw of verbouw. Neem voor de afspraak een plattegrond mee met de maten en foto’s van de huidige situatie voor een passend tegeladvies. Het ontwerpvoorstel van Monique kan binnen een periode van twee weken worden besproken. Kosten (vanaf) voor het uitwerken van een ontwerp; toilet 69 euro, gang 99 euro, terras 125 euro, badkamer 300 euro. U ontvangt 3d views per mail en een plattegrond met de maten en een opsomming van m2 wand en m2 vloer. Kosten aanpassing van het 1e ontwerp in overleg vanaf 50 euro. Ook inmeten, bouwbegeleiding en de oplevering kan worden ingekocht op uurbasis. Mail info@mozaiek.com of bel (bij voicemail sms aub) 0653744430

MONIQUE VAN WAES

Ik ga voor kleur, sfeer, smaak, beleving en kwaliteit. En voor een eerlijk advies. Geboren in Zeeuws Vlaanderen en in Utrecht gebleven. In 1995 ben ik in de binnenstad van Utrecht gestart met Mozaiek vanuit mijn staffunctie financi√ęn bij een non-profit organisatie. Sinds 2008 is de showroom ontwerpstudio (110m2) van Mozaiek gevestigd op de Jan van Scorelstraat in de parkwijk aan de Oostkant van Utrecht, vlak bij het Wilhelminapark. Ik werk graag met de merken Original Style, Bisazza, Sicis, Castelo, Tegelbv en Cottoceramix. De showrooms van mijn leveranciers¬†Intercodam Amsterdam, Stichts Handelshuis Badkamers¬† Utrecht en Luca Sanitair Leiden gebruik ik als verlengstuk van mijn compacte showroom. Mozaiek is ook het adres voor Vola-kranen en Casabath badkamermeubelen.

MADDALENA WINES

Shop in de shop van vinoloog Marianne Janssen¬†Maddalena Wines importeert Italiaanse kwaliteitswijnen, met als specialisatie het gebied Alto Adige (S√ľdtirol). Maddalena Wines levert aan particulieren, en aan (Michelin sterren) restaurants die hun gasten graag willen verrassen met bijzondere wijnen bij de gerechten. Particulieren kunnen behalve via de webshop ook terecht¬†op¬†de Jan van Scorelstraat 61 Utrecht, Marianne deelt de ruimte met Mozaiek.