Van idee naar 3d


Boek een brainstomsessie bij u thuis!¬†Na inventarisatie van uw pakket van eisen gaan we aan de slag met de plattegrond die u vooraf per mail of post toestuurt. Denk na over uw budget. Ook foto’s van de huidige situatie en foto’s van de gewenste sfeer horen bij de inventarisatie. Foto’s en schetsen van andere uitgevoerde projecten helpen bij de beeldvorming. Tijdens het brainstormgesprek worden handmatige schetsjes gemaakt en schetsen in het speciale 3d computerprogramma voor architecten.


Badkamerbrainstormsessie: Lekker wakker worden in uw nieuwe badkamer We kijken naar praktische indeling en de plaats van de afvoer. Hoe is de verkeersruimte in de ochtendspits? Wilt u een inloopdouche, een compacte of luxe dubbele wastafel, inbouwkranen of opbouwkranen, bergruimte voor handdoeken? Een losstaand bad of alleen een douche? Kiest u voor een authentieke ribbenradiator met veel warmtecapaciteit? Of kiest u voor combinatie met comfortabele vloerverwarming. We trekken alle registers open!

Sfeer en functionaliteit omarmen elkaar in een goed ontwerp. In de douchehoek zijn tegels noodzaak, voor de overige wanden heeft u de keuze om enkel een plint aan te brengen, of tot 100, 130, 150, 200 cm of tegels tot aan het plafond. U kunt kiezen voor een naadloze wand met een speciale badkamerbestendige waterdichte  stuuklaag, en tegels in de douche. De variatie in tegels is groot! U kunt kiezen voor glanzende- of extra doffe materialen, klein- formaat (1x1cm) groot formaat (120x120cm) , rondjes, streepjes, hexagon, ruitvorm , handgevormd of strak. Uitgevoerd in kleuren en de (jaren 30-) sfeer die passen bij de ambiance van uw huis.


Brainstormsessie: Tegels in uw woning¬† Het hele huis moet worden aangepakt en de grote lijnen van de verbouwing worden door de architect vastgelegd. Bouwvergunningen zijn aangevraagd en de aannemer gaat aan de slag en materialen moeten op tijd worden aangeleverd. Maak gebruik van mijn jarenlange vakervaring en kennis van het brede en diepe assortiment tegels, natuursteen en mozaiek. Foto’s van uw huidige woning binnen en buiten, makelaarsfoto’s van het nieuwe huis en plannen voor keuken en woninginrichting zijn “food for buildings”! We kijken wat bij u huis en levensstijl past. Onderhoud, schoonmaakgemak, sfeer, kleur en ambiance en budget zijn onderdeel van het gesprek.


Kosten brainstormsessie 295 euro De kosten voor een brainstormsessie zijn 295 euro voor 2-3 contacturen, de voorbereidingstijd en tips per mail zijn inbegrepen in de prijs. Reiskosten OV tot 20 euro inbegrepen.


Begin op tijd! Laat uw planning niet het aanzicht bepalen voor de toekomst! De tegels zijn het schilletje van de verbouwing, hier blijft u nog jarenlang van genieten. Hou rekening met levertijden van 2-6 weken na opdracht.


Vervolgtraject Na de brainstormsessie heeft u een goed beeld van de mogelijkheden en kunt u in gesprek gaan met uw of onze aannemer, loodgieter of tegelzetter.

Ontwerp en calculatie Wilt u na de brainstormsessie een ontwerp uit laten werken of een gedetailleerde calculatie laten maken vraag dan naar de kosten.